Op zoek naar een passende baan in de techniek?
Het beste wat wij bouwen is zekerheid

Wat bieden wij bedrijven?

Techniekbanen is de gratis vacaturesite voor medewerkers in de techniek. Via Techniekbanen.nl komt u snel en simpel in contact met technische opgeleide vakmensen die op zoek zijn naar een baan door heel Nederland. Plaats nu gratis uw vacature door heel gemakkelijk binnen 2 minuten een profiel aan te maken en u kunt direct uw vacatures plaatsen. Wanneer u zelf geen tijd heeft voor het plaatsen kunt u de relevante gegevens door mailen en wordt er voor u een vacature gemaakt en geplaats.
Zodra uw vacature online staat ontvangt de kandidaat automatisch een e-mail om te reageren op de beschikbare vacature die voor de kandidaat relevant is. Zo ontvangt de kandidaat alleen interessante vacatures en u als werkgever alleen relevante reacties.
Deze reacties kunt u snel en eenvoudig bekijken door in te loggen op de site. Zo kunt u snel en gemakkelijk een kandidaat vinden die bij u past. Deze kandidaten zijn al op gesprek geweest bij ons zodat er een voorselectie is geweest. Ook houd techniekbanen met u contact zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.
WANTED gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close